Εγκαταστάσεις

Το εργαστήριο παραγωγής από το 2007 και μετά στεγαζέται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1000 τμ στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο. Ο χώρος αυτός πληροί όλες τις υγειονομικές και άλλες προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από την νομοθεσία και τους φορείς υγείας. Έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγεται η είσοδος παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών στο χώρο παραγωγής, ενώ η εταιρία απεντόμωσης και μυοκτονιών κάνει μηνιαίους ελέγχους και εφαρμογές τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Το 2007 η επιχείρηση κατάφερε να χρηματοδοτηθεί από την ευρωπαϊκή ένωση και να εξοπλίσει το χώρο παραγωγής της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι μας δώθηκε η δυνατότητα για πιο μαζική και γρηγορότερη παραγωγή των προϊόντων μας και η ικανότητα να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε μια καινούρια ποικιλία προϊόντων στον τομέα της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

H εταιρία σήμερα παράγει περίπου 40 κωδικούς προϊόντων. Εκτός από τις παραδοσιακές χειροποίητες συνταγές της μπουγάτσας, σπιτικής πίτας και σφολιάτας, η παραγωγή έχει επεκταθεί και στα παραδοσιακά προϊόντα ζύμης όπως πίτσες, πεϊνιλρί και καλτσόνε, καθώς και στην παραδοσιακή κουρού. Επιπλέον έχει εισέλθει και στο χώρο των αρτοσκευασμάτων όπως είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα κριτσίνια, το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι, τα διάφορα βουτήματα και κέικ, καθώς και στο είδος του παγωτού. Απώτερος σκοπός της μεγάλης ποικιλίας των προϊόντων μας είναι να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες γευστίκες απαιτήσεις των πελατών μας.

Τέλος, διατηρώντας την παράδοση και τη χαρακτηριστική γεύση της σπιτικής δημιουργίας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, η επιχείρηση θέτει σαν στόχο να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα στον τομέα της λιανικής πώλησης, καθώς και να επεκταθεί στον ανταγωνιστικό τομέα της χονδρικής πώλησης προμηθεύοντας τα προϊόντα της σε μπουγατσατζίδικα, τυροπιτάδικα, καφέ και σε άλλα καταστήματα εστίασης.

Εργαστήριο παραγωγής

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος
Τηλ. 2310-795011

Χάρτης

Κατάστημα
Σίνδου

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος
Τηλ. 2310-795011

Χάρτης

Κατάστημα
Νεάπολης

Λαγκαδά 116, Νεάπολη
Τηλ. 2310-513476

Χάρτης

Κατάστημα
Κιλκίς

21η Ιουνίου 88, Κιλκίς
Τηλ. 23410-27243

Χάρτης

Βρισκεστε εδω: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ Εγκαταστάσεις