Ιστορικό

Η οικογενειακή επιχείρηση "ΣΑΡΡΗ" ιδρύθηκε το 1967. Ο Σαρρής ήταν πρόσφυγας από το Σοχούμ της Σοβιετικής Ένωσης που ήρθε στη Θεσσαλονίκη το 1939. Το 1955 έστησε βιτρίνα με τυρόπιτες που ζεσταίνονταν με κάρβουνα επί της οδού Ίωνος Δραγούμη απέναντι από το τότε τέρμα των λεωφορείων της Νεαπόλεως. Η πεθερά του Σαρρή, η κυρα-Χρυσή, μετά την κατοχή πουλούσε ως πλανόδιος ψωμία σε πάγκο μπροστά από τα τούρκικα λουτρά επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου. Τα παιδιά του άνοιξαν το πρώτο εργαστήριο παραγωγής μπουγάτσας και τυροπίτων απέναντι από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, όπου ζύμωναν και έπλαθαν με το χέρι παράγοντας πίτες με ελάχιστα μηχανήματα στη διάθεσή τους.


Ποιοί είμαστε και ποιός είναι ο στόχος μας

Η επιχείρησή μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που περνάει τώρα στην τρίτη γενιά και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μπουγάτσας και πιτών, καθώς και στη λιανική πώληση. Το 2007 εγκαταστήσαμε το εργαστήριο παραγωγής σε ιδιόκτητο χώρο 1000τμ στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, το οποίο εξοπλίσαμε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και την παραγωγή νέων προϊόντων στρέφοντας το ενδιαφέρον μας πρός την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Όλα μας τα προϊόντα φτιάχνονται με αγνά υλικά, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές τις οποίες εκτελούμε με πολλή αγάπη και μεράκι. Η μπουγάτσα μας είναι χειροποίητη με τον παραδοσιακό τρόπο πετάγματος του φύλλου στον αέρα και οι γεμίσεις που χρησιμοποιούμε φτιάχνονται από αγνά και φρέσκα υλικά, χωρίς βελτιωτικά γεύσης και συντηρητικά. Με αυτόν τον τρόπο και με την πολληετή εμπειρία μας προσπαθούμε να δώσουμε στα προϊόντα μας την χαρακτηριστική γεύση της σπιτικής δημιουργίας. Και τα έξι μέλη της οικογένειάς μας καταβάλλουμε καθημερινά προσωπική εργασία σε όλους τους τομείς της παραγωγής και σε όλα μας τα καταστήματα λιανικής, προκειμένου να εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα, τη σπιτική γεύση, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την καθαριότητα και τις χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα στα καταστήματα μας στην οδό Λαγκαδά 116 (Νεάπολη), Γιαννιτσών 96 με Κωλέττη 36 γωνία (Θεσσαλονίκη), 21η Ιουνίου 88 (Κιλκίς) και στην έκθεσή μας στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου.

 

Εργαστήριο παραγωγής

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος
Τηλ. 2310-795011

Χάρτης

Κατάστημα
Σίνδου

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος
Τηλ. 2310-795011

Χάρτης

Κατάστημα
Νεάπολης

Λαγκαδά 116, Νεάπολη
Τηλ. 2310-513476

Χάρτης

Κατάστημα
Κιλκίς

21η Ιουνίου 88, Κιλκίς
Τηλ. 23410-27243

Χάρτης

Βρισκεστε εδω: ΑΡΧΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ